top of page

Mont Blanc

Amsterdam

Welkom bij Restaurant
Mont Blanc

"Een unieke en onvergetelijke gastronomische ervaring, in een  warme en gastvrije sfeer"

mont_blanc_ 172.jpeg

Menu

Zomer menu 

 

Beekridder/Biet/lavas

Lente tuin/broccoli/ hazelnoot/ tuinbonen

Marigold ei/ Bloemkool/ kuit van snoek

Snoek/ Tagette/ Chartreuse

Rabbit/ Snail/ dragon

Aardbei/denneboom

 

Menu 5 courses €115,-

Menu 6 courses €130,-

Home: Pro Gallery
Our story

Over Ons

Foto Thibault en Dieuwertje voor de Mont Blanc.jpg

Ons verhaal

In 2010 openden
Thibault en Dieuwertje hun eerste restaurant in Montmin een klein bergdorpje op 1157 meter hoogte met 300 inwoners. Een bijzondere ervaring die ze graag willen delen met hun gasten in hun tweede restaurant (2015) Bistrot des Alpes gevestigd in de Utrechtsedwarsstraat op -3 meter hoogte. Dit warme gezellige restaurant is een podium voor de kazen en traditionele keuken van de Savoie. Met Restaurant Mont Blanc willen we onze gasten meenemen op een culinaire reis rondom de Mont Blanc.

Private dining

Holiday Sale

Prive dineren in de wijnkelder van Restaurant Mont Blanc.
Tot 16 personen.
Ook te huren voor vergaderingen. 
Meer informatie via
montblanc.amsterdam@gmail.com

Het is ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren. 

private dining forest Amsterdam.heic

Openingstijden

Diner vanaf 19:00-23:30

dinsdag tot en met zaterdag

Home: Opening Hours
Home: List

Reviews

Marco 10

Sinds tijden niet zo lekker gegeten!

Ik eet regelmatig in sterren restaurants, maar Mont Blanc was beter dan verschillende van deze restaurants. Heerlijk en een lust voor het oog!

David 10

From the alps with love

Very clear that the staff love what they're doing and put real love and enjoyment into the food and service. Great food, done well with a real feel of the Alps.

Véronique 9

Delightful dinner and moment

The dinner proposed by the Mont Blanc Restaurant team is like a very pleasant fresh walk in the forest surronding by lakes, Savoie vineyards, mountain pastures in background. A very nice moment.

Onno 9

De wine pairing was echt fantastisch

Heerlijke avond genoten van lekker eten, drinken en gastvrijheid.

Nienke 10

Een fantastisch diner in Franse hogere sferen!

Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de culinaire kunst van Dieuwertje en Thibault in hun nieuwe restaurant Mont Blanc. Wat een prachtig menu, warme ambiance en heerlijke creatieve en pure gerechten. Ooit de Mont Blanc beklommen…? Hier gaat dat onder begeleiding heel goed!

Melle 10

Wat een oog voor details, zowel in smaak, vorm, aankleding en service. Michellin ster waardig!!!

Dit was een bijzondere ervaring. Zoveel oog voor details. Elk gerecht(je) met zoveel zorg en liefde voor de producten gemaakt. Ieder met z’n eigen verhaal, uit de Franse Alpen. De bediening was ook erg warm en sloot aan bij het niveau van de keuken. Je merkt aan alles dat chef-kok Thibault het vak heeft geleerd in de gerenommeerde sterren restaurants. Top avond!

Pablo 10

Wat een ervaring. Beste Restaurant van Amsterdam!

Wij zijn hier met zn vieren geweest. Wat een geweldige ervaring, van de wijnparing tot de gerechten. Een voor een culinaire hoogstandjes. De bediening is vriendelijk en heeft veel kennis van zaken. Voor mij is dit het beste restaurant van Amsterdam. Fine dining op en top. Ik kom zeker een keer terug voor de prachtige private dining met mijn hele team. Veel dank Mont Blanc. 

Goldie 10

Excellent business dinner in beautiful surroundings

Wonderful 5-course meal with wine pairing - high-quality ingredients combined with inspiration and attentive service. The Eggs Florentine, venison steak and dessert all stood out. Do not miss (it would be quite difficult to do so) the aircraft-carrier dimensioned cheese trolley.

Ruud 10

Mont Blanc is de parel van de Alps, dit is de parel van de Pijp

Wat een geweldige nieuwe spot in Amsterdam het warme welkom bij het entree, de welkomstdrank en de amuses bij de open haard. Dan wordt het genieten van het 5 gangen diner wat een feest voor je smaakpapillen de verrassingen welke je iedere keer door de geheel Franse brigade worden voorgezet zijn van een absoluut hoog kookniveau. Het bijbehorende wijnarrangement sluit naadloos aan bij de geserveerde gerechten. We hebben er 's avonds gegeten op de dag na de opening met het voordeel dat het nog wat rustig was, dit is over wanneer men eenmaal de weg naar Mont Blanc gevonden heeft. Amsterdam is een nieuw prachtig sterren niveau restaurant rijker ! Alle lof voor zowel de keukenbrigade als de gastvrouw en gastheer. Het was een feest om hier te hebben gedineerd !

André 10

Meer dan uitstekend eten in een heel prettige ambiance waar op alle details is gelet.

Meer dan uitstekend eten in een heel prettige ambiance waar gelet is op alle details. Wij kwamen al graag bij Bistro des Alpes in de Utrechsedwarsstraat en wisten al dat de Chef uitstekend kon koken, maar dit is de overtreffende trap. 👍👍

Marina & Fréderico 10

A beautiful & flavourful journey!

Home: Instagram
Press
Capture d’écran 2023-10-05 à 22.43.18.png
Capture d’écran 2024-02-07 à 10.58.45.png
Capture d’écran 2024-02-07 à 11.11.54.png
bottom of page